Hotels in Vaduz zijn er naar ieders smaak

De Liechtensteinse hoofdstad Vaduz heeft aan overnachtingsmogelijkheden geen gebrek. Wie op zoek is naar een hotel in Vaduz heeft de keuze uit tientallen accommodaties, van kleine familieondernemingen tot luxe boutique hotels. In de familiehotels heerst een persoonlijke sfeer en is het ontbijt doorgaans inbegrepen. Luxe boutique hotels bieden je als vakantieganger tal van faciliteiten zoals zwembaden, fitnessruimtes en spabehandelingen. In Vaduz vindt ieder een accommodatie naar zijn smaak en portemonnee.

Een verblijf in het oudste hotel van de stad

Wil je je verblijf in de Liechtensteinse hoofdstad iets extra bijzonders geven? Kies dan voor een overnachting in het oudste hotel van Vaduz: Gasthof Löwen. Ooit opende het als herberg al in 1380 zijn deuren. Zijn eeuwenoude karakter komt ook duidelijk naar voren in de houten vloeren, antieke meubels en prachtige schilderijen. Het hotel, dat met vier sterren bekroond is, heeft een eigen wijngaard inclusief terras.

Welk hotel in Vaduz biedt je het mooiste uitzicht?

Ben je op zoek naar hotels in Vaduz die je op de mooiste uitzichten van de hele stad trakteren? Overweeg dan een verblijf in het viersterrenhotel Park Hotel Sonnenhof; een klein en romantisch verblijf dat vlak boven het stadje is gelegen, op ongeveer dezelfde hoogte als Schloss Vaduz. Dit hotel in Vaduz is de ideale plek om te ontspannen. Vanaf je balkon kijk je over de wijngaarden, de Rijnvallei en de Zwitserse Alpen.

Andere geliefde hotels in Vaduz

Behalve Gasthof Löwen en Park Hotel Sonnenhof zijn er nog meer hotels in Vaduz die zich bij de absolute favorieten mogen scharen. Verblijf je het liefst in het kloppende hart van de Liechtensteinse hoofdstad? Kies dan voor viersterrenhotel Residence Hotel, precies onder Schloss Vaduz. Vanaf je balkon geniet je van het uitzicht op de Alpen. Ook Hotel Vaduzerhof, op een steenworp afstand van het Kunstmuseum van Liechtenstein, is een absolute aanrader.